Bedrijfsdeur onderhoud

Het onderhouden van uw bedrijfsdeur of bedrijfsdeuren draagt bij aan de duurzaamheid en de veiligheid van uw deur(en). De bedrijfsdeuren blijven zo in topconditie, blijven soepel en snel lopen en hoge reparatie kosten blijven in de meeste gevallen vaak uit. Goed onderhoud aan uw bedrijfsdeur bespaard u geld en problemen en is daarom altijd aan te raden.

Bij Cupido Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en de juiste kennis op het gebied van bedrijfsdeur onderhoud. Door de jarenlange ervaring is Cupido Deuren op de hoogte van alle veelvoorkomende problemen en kan deze, door preventief onderhoud, op tijd verhelpen. Zo kunt u zorgeloos gebruik blijven maken van uw bedrijfsdeur.

Is bedrijfsdeur onderhoud verplicht?

Uw bedrijfsdeur laten onderhouden is natuurlijk niet verplicht maar de arbodienst en verzekeringsmaatschappijen schrijven vaak wel voor dat structureel onderhoud aan uw bedrijfsdeuren moet plaatsvinden. In geval van schade zullen zij namelijk de staat van uw bedrijfsdeuren controleren en kijken ze ook naar de onderhoudsgeschiedenis. Wij adviseren daarom om regelmatig onderhoud te plegen aan uw bedrijfsdeuren. U vergroot hiermee ook de betrouwbaarheid en verkleint u de kans op storingen en dure reparaties.

Veelvoorkomende problemen van een bedrijfsdeur:

Bedrijfsdeur veer kapot

Met regelmatig onderhoud van uw bedrijfsdeur zorgt u ervoor dat uw veren optimaal blijven werken. Deze zijn namelijk van essentieel belang voor de werking van uw bedrijfsdeur. Een kapotte veer zorgt er namelijk voor dat uw gehele bedrijfsdeur niet meer functioneert.

Bedrijfsdeur paneel kapot

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt ook goed naar het paneel van uw bedrijfsdeur gekeken. Wanneer een paneel van de bedrijfsdeur kapot gaat, komen de andere onderdelen namelijk onder extra druk te staan wat tot extra slijtage leidt.

Bedrijfsdeur sluit niet goed

Een bedrijfsdeur die niet goed sluit kan meerdere oorzaken hebben. Structureel onderhoud kan dit probleem gemakkelijk voorkomen en zorgt voor een goede, blijvende werking van uw bedrijfsdeur(en).

Bedrijfsdeuren sluiten niet automatisch

Een storing aan uw bedrijfsdeur kan er voor zorgen dat deze niet meer automatisch sluit. Wanneer u uw bedrijfsdeur regelmatig laat onderhouden kunnen storingen zoals deze op tijd verholpen worden. Hiermee voorkomt u vervelende problemen wanneer u gebruik maakt van uw bedrijfsdeur.

Bedrijfsdeur gaat niet dicht

Met regelmatig onderhoud voorkomt u problemen zoals een bedrijfsdeur dit niet meer open of dicht gaat. Omdat een bedrijfsdeur belangrijk is voor de veiligheid van uw bedrijf is het belangrijk dat deze op de juiste manier sluit. Mocht het echter toch voorkomen neem dan, om verdere schade te voorkomen, direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via: 06 - 54 38 09 61.

Voordelen van structureel onderhoud aan uw bedrijfsdeur(en)

Het is algemeen bekend dat onderhoud bijdraagt aan de werking en de levensduur van uw bedrijfsdeuren. Daarnaast zijn er nog andere voordelen zoals:
- Regelmatig onderhoud voorkomt storingen: U wilt namelijk niet dat u of uw personeel opeens niet meer in of uit het pand kunnen.
- Onderhoud van de bedrijfsdeur(en) bespaard kosten: Door structureel onderhoud kunnen beginnende problemen direct verholpen worden. Hiermee blijven dure reparaties vaak uit.
- Bedrijfsdeur onderhoud waarborgt de veiligheid: Helaas kan door achterstallig onderhoud de veiligheid in het geding komen. Een slecht onderhouden bedrijfsdeur kan namelijk in het ergste geval opeens naar beneden vallen. U wilt uzelf of uw personeel hiermee niet in gevaar brengen.
- Langere levensduur van uw bedrijfsdeur: Met structureel onderhoud van uw bedrijfsdeur blijft deze in optimale conditie en zult u merken dat de onderdelen minder snel slijten.

24-h
24 uursservice
Garantie
Garantie
Ervaring_
Meer dan 10 jaar ervaring
Advies op maat
Advies op maat

Contactgegevens

Cupido Deuren
Aert van der Neerstraat 13
5702 CJ Helmond

T: 06 - 54 38 09 61
Volg ons op