Bedrijfsdeur storing

Wanneer u een storing heeft aan uw bedrijfsdeur kan dit verschillende oorzaken hebben. Door een storing kunnen verschillende onderdelen hier onder lijden waardoor de schade alleen maar groter wordt. Meld daarom een storing direct aan Cupido Deuren zodat wij dit probleem snel kunnen oplossen voordat het probleem erger wordt. Door onze 24 uursservice zijn wij direct bereikbaar via het nummer: 06 - 54 38 09 61.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsdeur storingen zijn wij goed op de hoogte van de verschillende problemen. Ongeacht het merk van uw bedrijfsdeur, hoe oud deze is en door wie de deur is gemonteerd. Wij lossen iedere bedrijfsdeur storing op.

Waarom heb ik een bedrijfsdeur storing?

Doordat een bedrijfsdeur dagelijks wordt gebruik is de kans op slijtage aanwezig. Verschillende onderdelen kunnen bijvoorbeeld langzaam gaan blokkeren waardoor de motor steeds harder moet werken en deze overbelast raakt, wat resulteert in een storing. Ook kan het door een connectiefout tussen de afstandsbediening en de motor een storing ontstaan waardoor de hele deur niet meer werkt. Wat uw storing ook is, neem vrijblijvend contact op met Cupido Deuren en wij zullen er alles aan doen om uw bedrijfsdeur storing zo snel mogelijk op te lossen.

Wat kan er mis gaan met een bedrijfsdeur:

Bedrijfsdeur veer kapot

Een storing in uw bedrijfsdeur kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld defecte veren. De veren van een bedrijfsdeur zijn namelijk erg belangrijk voor de werking van uw deur. Het is daarom erg belangrijk dat wanneer de veren slechter beginnen te presteren om deze op tijd te laten controleren en indien nodig te vervangen. Zo voorkomt u op tijd een storing aan uw bedrijfsdeur.

Bedrijfsdeur paneel kapot

Wanneer u een storing heeft in uw bedrijfsdeur komt dit vaak niet door het paneel. Wel kan het voorkomen dat doordat het paneel schade heeft, de andere onderdelen harder moeten werken. Dit kan resulteren in een storing. Naast het oplossen van de storing zal uw bedrijfsdeur dan ook gerepareerd moeten worden.

Bedrijfsdeur sluit niet goed

Door een storing in de sensor van uw bedrijfsdeur kan het voorkomen dat deze niet goed sluit. De oplossing hiervan is het opnieuw afstellen van deze sensor. Cupido Deuren komt graag bij u langs om dit probleem voor u te verhelpen.

Bedrijfsdeuren sluiten niet automatisch

Een bedrijfsdeur kan door een storing of een defect niet meer automatisch sluiten. Indien het daadwerkelijk om een storing gaat is dit vaak gemakkelijk op te lossen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Bedrijfsdeur gaat niet dicht

Een storing in uw bedrijfsdeur is vaak snel verholpen. Aarzel niet te lang en neem zo snel mogelijk contact op met Cupido Deuren en wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsdeur weer volledig sluit. U wilt namelijk niet dat ongewenste gasten ´s nachts gemakkelijk uw bedrijfspand binnen komen omdat uw bedrijfsdeur niet meer sluit.

Wat doe ik bij een storing in mijn bedrijfsdeur

Een storing in uw bedrijfsdeur komt altijd op een slecht moment. Wanneer u last heeft van een bedrijfsdeur storing wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Mocht u last hebben van een bedrijfsdeur storing dan kunt u contact opnemen met onze 24 uursservice. Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen de storing, in de meeste gevallen, snel en makkelijk oplossen.

Bedrijfsdeur storing? Bel Cupido Deuren.
24-h
24 uursservice
Garantie
Garantie
Ervaring_
Meer dan 10 jaar ervaring
Advies op maat
Advies op maat

Contactgegevens

Cupido Deuren
Aert van der Neerstraat 13
5702 CJ Helmond

T: 06 - 54 38 09 61
Volg ons op