Garagedeur onderhoud

Wanneer u uw garagedeur regelmatig laat onderhouden zult u merken dat deze veel langer mee gaat. De garagedeur blijft soepel en snel lopen, u hoort geen vreemde geluiden en hoge reparatie kosten blijven in de meeste gevallen vaak uit. Het is daarom altijd aan te raden om uw garagedeur te laten onderhouden door een specialist op het gebied van garagedeur onderhoud.

Bij Cupido Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en de juiste kennis op het gebied van garagedeur onderhoud. Door de jarenlange ervaring is Cupido Deuren op de hoogte van alle veelvoorkomende problemen en kan deze, door preventief onderhoud, op tijd verhelpen. Zo kunt u zorgeloos gebruik blijven maken van uw garagedeur.

Garagedeur laten onderhouden

Uw garagedeur laten onderhouden is natuurlijk niet verplicht maar wel aan te raden. Met regelmatig onderhoud van uw garagedeur vergroot u de betrouwbaarheid en verkleind u de kans op storingen en dure reparaties.

Veelvoorkomende problemen van een garagedeur:

Garagedeur veer kapot

De veren van een garagedeur zijn essentieel voor de werking van de deur. Met regelmatig onderhoud van uw garagedeur kunt u ervoor zorgen dat uw veren optimaal blijven werken. Hiermee verkleint u de kans dat de veren kapot gaan en verhoogt u de gehele levensduur van uw garagedeur.

Garagedeur paneel kapot

Door het paneel van uw garagedeur goed te onderhouden kunt u dure reparaties vaak voor zijn. Wanneer een paneel van de garagedeur namelijk kapot gaat komen de andere onderdelen onder extra druk komen te staan wat tot extra slijtage leidt.

Garagedeur sluit niet goed

Dat een garagedeur niet goed sluit kan meerdere oorzaken hebben. Wanneer u uw garagedeur laat onderhouden kan dit probleem tijdens een onderhoudsbezoek makkelijk verholpen worden. In de meeste gevallen kan dit probleem al verholpen worden voordat het echt zichtbaar wordt.

Garagedeuren sluiten niet automatisch

Een garagedeur die niet meer automatisch sluit kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Het kan komen door bijvoorbeeld een storing in de motor waardoor deze niet meer goed werkt. Wanneer u uw garagedeur laat onderhouden kunnen storingen zoals deze op tijd verholpen worden.

Garagedeur gaat niet dicht

Met regelmatig onderhoud voorkomt u toekomstige problemen zoals een garagedeur dit niet meer open of dicht gaat. Mocht het echter toch voorkomen neem dan, om verdere schade te voorkomen, direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via: 06 - 54 38 09 61.

Voordelen van onderhoud aan garagedeur

Het onderhouden van uw garagedeur kent alleen maar voordelen.
- Regelmatig onderhoud voorkomt storingen: U wilt namelijk niet dat u opeens de garage niet meer in of uit kunt.
- Onderhoud van de garagedeur bespaard kosten: Door regelmatig onderhoud kunnen beginnende problemen direct verholpen worden. Hiermee blijven dure reparaties vaak uit.
- Garagedeur onderhoud waarborgt de veiligheid: Helaas kan door achterstallig onderhoud de veiligheid in het geding komen. Een slecht onderhouden garagedeur kan namelijk in het ergste geval opeens naar beneden vallen. Denk daarbij eens aan personen of huisdieren.
- Langere levensduur van uw garagedeur: Met regelmatig onderhoud van uw garagedeur blijft deze in optimale conditie en slijten de onderdelen minder snel.

24-h
24 uursservice
Garantie
Garantie
Ervaring_
Meer dan 10 jaar ervaring
Advies op maat
Advies op maat

Contactgegevens

Cupido Deuren
Aert van der Neerstraat 13
5702 CJ Helmond

T: 06 - 54 38 09 61
Volg ons op