Garagedeur reparatie

Een garagedeur repareren is vaak een relatief simpele klus en dus ook snel opgelost. Wacht daarom niet te lang om uw garagedeur te laten repareren en neem direct contact op met Cupido Deuren. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar zodat u direct geholpen kunt worden. Een afspraak is zo gemaakt, ook als u nog geen klant van ons bent.

Cupido Deuren heeft jarenlange ervaring op het gebied van garagedeur reparatie en beschikt dus over de juiste kennis en vakmanschap. Ongeacht het merk van uw garagedeur, hoe oud deze is en door wie die is gemonteerd. Wij lossen het op.

Garagedeur laten repareren

De veren van een garagedeur zijn essentieel voor de werking van de deur. Het is daarom erg belangrijk wanneer de veren slechter beginnen te presteren om hier op tijd bij te zijn. Indien de veren toch kapot zijn moeten deze gerepareerd worden omdat de garagedeur anders niet werkt.

Wat kan er mis gaan bij een garagedeur:

Garagedeur veer kapot

De veren van een garagedeur zijn essentieel voor de werking van de deur. Wanneer er lange tijd geen onderhoud is gepleegd aan de garagedeur kan dit ervoor zorgen dat uw gehele garagedeur kapot gaat. In dat geval is het verstandiger om een nieuwe garagedeur te kopen.

Garagedeur paneel kapot

Wanneer het paneel van de garagedeur kapot gaat is de deur in de meeste gevallen nog te gebruiken. Wacht er echter niet te lang met het repareren van de garagedeur omdat de andere onderdelen onder extra druk komen te staan wat tot extra slijtage leidt.

Garagedeur sluit niet goed

Dat een garagedeur niet goed sluit kan meerdere oorzaken hebben. Hiervoor komen wij graag langsom dit te beoordelen. Vaak is dit probleem zelfs direct op te lossen.

Garagedeuren sluiten niet automatisch

Een garagedeur die niet meer automatisch sluit kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Het kan komen door een storing in bijvoorbeeld de motor maar de deur kan ook blijven hangen binnen in de rails. Indien het om een storing gaat is dit vaak gemakkelijk op te lossen door de deur te resetten.

Garagedeur gaat niet dicht

Door een storing in de motor of doordat er een veer of kabel is gebroken kan het voorkomen dat de deur niet meer open of dicht gaat. Neem dan, om verdere schade te voorkomen, contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via: 06 - 54 38 09 61.

Is mijn garagedeur nog te repareren?

Wanneer de schade aan uw garagedeur te groot is voor reparatie zullen wij u adviseren om de garagedeur te verwijderen en een nieuwe te laten plaatsen. In dat geval komen wij graag bij u langs om u te helpen met het kiezen van een nieuwe garagedeur. Door ons grote assortiment en onze jarenlange ervaring kunnen wij iedereen helpen met de juiste keuze van een nieuwe garagedeur.

24-h
24 uursservice
Garantie
Garantie
Ervaring_
Meer dan 10 jaar ervaring
Advies op maat
Advies op maat

Contactgegevens

Cupido Deuren
Aert van der Neerstraat 13
5702 CJ Helmond

T: 06 - 54 38 09 61
Volg ons op