Garagedeur storing

Wanneer u een storing heeft aan uw garagedeur kan er van alles aan de hand zijn. Verschillende onderdelen kunnen hier onder lijden waardoor de schade alleen maar groter wordt. Wacht daarom niet te lang met het melden van een garagedeur storing en neem direct contact op met Cupido Deuren. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar zodat u direct geholpen kunt worden. Een afspraak is zo gemaakt, ook als u nog geen klant van ons bent.

Cupido Deuren heeft jarenlange ervaring met verschillende garagedeur storingen en beschikt dus over de juiste kennis en vakmanschap. Ongeacht het merk van uw garagedeur, hoe oud deze is en door wie die is gemonteerd. Wij lossen uw garagedeur storing op.

Heb ik een garagedeur storing?

Door achterstallig onderhoud kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen problemen gaan vertonen. Diverse onderdelen kunnen dan gaan slijten en kunnen zelfs uitvallen. Wanneer we praten over een storing komt dit meestal door een defecte motor of afstandsbediening.

Wat kan er mis gaan bij een garagedeur:

Garagedeur veer kapot

Een storing kan worden veroorzaakt door de veren in een garagedeur. De veren zijn namelijk niet onbelangrijk voor de werking hiervan. De veren van een garagedeur zijn namelijk essentieel voor de werking van de deur. Het is daarom erg belangrijk wanneer de veren slechter beginnen te presteren om deze op tijd te laten controleren en indien nodig te vervangen.

Garagedeur paneel kapot

Wanneer het paneel van de garagedeur kapot gaat is de deur in de meeste gevallen nog te gebruiken. Wacht echter niet te lang met het laten repareren van de garagedeur omdat de andere onderdelen onder extra druk komen te staan. Wanneer de motor overbelast wordt kan dit resulteren in een storing. Indien dit langdurig aanhoud kan de motor zelfs kapot gaan.

Garagedeur sluit niet goed

Dat een garagedeur niet goed sluit kan meerdere oorzaken hebben. Het kan komen door een storing in de garagedeur maar ook een storing in de afstandsbediening.

Garagedeuren sluiten niet automatisch

Een garagedeur die niet meer automatisch sluit als gevolg van een storing is dit natuurlijk erg vervelend. Indien het daadwerkelijk om een storing gaat is dit vaak gemakkelijk op te lossen. Cupido Deuren kan u hier in begeleiden en zelfs de storing voor u oplossen.

Garagedeur gaat niet dicht

Door een storing in de motor of doordat er een veer of kabel is gebroken kan het voorkomen dat de garagedeur niet meer dicht gaat. Vaak is een storing snel verholpen. Cupido Deuren kan op zeer korte termijn bij u langskomen om een storing te verhelpen.

Wat doe ik bij een storing in mijn garagedeur

Wanneer u last heeft van een garagedeur storing wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Door onze 24 uursservice zijn wij altijd bereikbaar en kunnen wij de storing, in de meeste gevallen, snel en makkelijk oplossen. Via de telefoon kunnen wij al een aantal factoren uitsluiten en het probleem misschien zelfs al verhelpen. Denk hierbij aan de baterijen in de afstandsbediening, deze kunnen namelijk sneller leeg gaan dan vaak gedacht wordt

Garagedeur storing? Bel vrijblijvend Cupido Deuren via: 06 - 54 38 09 61.
24-h
24 uursservice
Garantie
Garantie
Ervaring_
Meer dan 10 jaar ervaring
Advies op maat
Advies op maat

Contactgegevens

Cupido Deuren
Aert van der Neerstraat 13
5702 CJ Helmond

T: 06 - 54 38 09 61
Volg ons op