Garagedeur vervangen

Soms kan een garagedeur dusdanig niet meer te repareren zijn dat deze aan vervanging toe is. Maar misschien is de garagedeur nog wel in orde, alleen voldoet deze niet meer aan uw wensen en eisen. Wat de reden ook is, uw garagedeur laten vervangen hoeft geen uitdagend traject te worden en kan zo geregeld worden.

Cupido Deuren heeft al meer dan 10 jaar ervaring met vervangen van garagedeuren. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de verschillende mogelijkheden en natuurlijk de verwachte kosten. Zo komt u nooit voor onnodige verassingen te staan bij het vervangen van uw garagedeur.

Garagedeur laten vervangen

Doordat ook een garagedeur helaas kapot kan gaan is deze op den duur aan vervanging toe. Diverse onderdelen kunnen slijten waardoor u op een punt komt dat laten repareren zinloos is. Door de jarenlange ervaring van Cupido Deuren zijn wij op de hoogte van alle veelvoorkomende problemen met garagedeuren en weten precies wanneer het beste moment is om uw garagedeur te vervangen.

Wanneer vervang ik mijn garagedeur:

Garagedeur veer kapot

Omdat de veren van een garagedeur essentieel zijn voor de werking van de deur is het erg belangrijk dat deze goed functioneren. Wanneer de veren namelijk niet goed werken kunnen deze de andere onderdelen aantasten. Het is daarom verstandig om een defecte veer op tijd te vervangen.

Garagedeur paneel kapot

Het paneel van uw garagedeur is bepalend voor de gehele stijl en uitstraling. Bent u hier inmiddels op uitgekeken of is het defecte paneel niet meer te repareren, dan kan u deze gemakkelijk laten vervangen. Cupido Deuren komt graag bij u langs om u te adviseren in de juist keuze. Een garagedeur vervangen doen wij dagelijks en wij willen u hier graag bij helpen.

Garagedeur sluit niet goed

Dat een garagedeur niet goed sluit kan meerdere oorzaken hebben. Wij komen graag bij u langs om het probleem te beoordelen. Indien gewenst zullen wij de gehele garagedeur vervangen.

Garagedeuren sluiten niet automatisch

Door een storing in bijvoorbeeld de motor kan het gebeuren dat de deuren niet meer automatisch sluiten. In de meeste gevallen kan een storing zo verholpen worden. Is dit echter niet het geval dan kan Cupido Deuren eenvoudig en snel uw garagedeur vervangen.

Garagedeur gaat niet dicht

Soms kan het voorkomen dat en garagedeur niet meer open of dicht gaat. Neem dan, om verdere schade te voorkomen, contact met ons op via: 06 - 54 38 09 61.

Garagedeur zelf verwijderen?

Wanneer u uw garagedeur laat vervangen moet de oude verwijderd worden. Cupido Deuren kan dit uiteraard voor u verzorgen. Naast het zorgvuldig verwijderen van de oude garagedeur kunnen wij deze ook voor u afvoeren, dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Is de oude garagedeur nog in goede staat dan is het zonde om deze te laten afvoeren. U kunt uw oude garagedeur dan namelijk ook weer verkopen. Hiermee bespaart u de kosten voor het afvoeren en kunt u het ontvangen geld weer gebruiken voor een nieuwe garagedeur.
24-h
24 uursservice
Garantie
Garantie
Ervaring_
Meer dan 10 jaar ervaring
Advies op maat
Advies op maat

Contactgegevens

Cupido Deuren
Aert van der Neerstraat 13
5702 CJ Helmond

T: 06 - 54 38 09 61
Volg ons op