Garagedeur kapot

Wanneer uw garagedeur kapot gaat is dit altijd vervelend. Het enige wat u op dat moment dan kunt doen is zorgen dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Met de Cupido Deuren 24 uursservice bent u verzekerd van een snelle service. Ook wanneer uw garagedeur kapot is en u geen klant van ons bent. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via: +31 6 - 54 38 09 61.

Bij Cupido Deuren bent u vrij in iedere keuze die u maakt. Wilt u de garagedeur zelf plaatsen? Geen probleem! Heeft u liever dat uw nieuwe garagedeur wordt gemonteerd door een ervaren monteur van Cupido Deuren? Ook mogelijk!

Is mijn garagedeur kapot?

Als uw garagedeur kapot gaat kan dit diverse oorzaken hebben. Door achterstallig onderhoud kan het voorkomen dat verschillende onderdelen het helaas begeven waardoor de gehele garagedeur kapot gaat en niet meer werkt.

Wat kan er mis gaan bij een garagedeur:

Garagedeur veer kapot

Indien u merkt dat de veren van uw garagedeur achteruit gaan is het belangrijk deze op tijd te laten repareren. Indien dit niet gebeurd gaat in het ergste geval uw hele garagedeur kapot. Indien de veren toch kapot zijn moeten deze sowieso gerepareerd worden omdat de garagedeur anders niet werkt.

Garagedeur paneel kapot

Door bijvoorbeeld een eerdere aanrijding tegen de garagedeur het systeem langzaam aftakelen waardoor deze het op den duur begeeft. Wanneer het paneel van de garagedeur kapot gaat is de deur in de meeste gevallen nog te gebruiken. Wacht er echter niet te lang met het repareren van de garagedeur omdat de andere onderdelen onder extra druk komen te staan wat tot extra slijtage leidt.

Garagedeur sluit niet goed

Dat een garagedeur niet goed sluit kan meerdere oorzaken hebben. Hiervoor komen wij graag langs om dit te beoordelen. Vaak is dit probleem zelfs direct op te lossen.

Garagedeuren sluiten niet automatisch

Een garagedeur die niet meer automatisch sluit kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Het kan komen door een storing in bijvoorbeeld de motor, maar de deur kan ook blijven hangen binnen in de rails. Indien het om een storing gaat is dit vaak gemakkelijk op te lossen door de deur te resetten.

Garagedeur gaat niet dicht

Wanneer er een veer of kabel is gebroken kan het voorkomen dat de deur niet meer open of dicht gaat. Neem dan, om verdere schade te voorkomen, direct contact met ons op. Cupido Deuren is 24 uur per dag bereikbaar via: 06 - 54 38 09 61.

Mijn garagedeur is kapot, wat nu?

Indien een garagedeur kapot gaat en deze niet op tijd gerepareerd wordt kan er grotere schade ontstaan waardoor de deur op den duur zelfs vervangen moet worden. Wacht daarom niet te lang en neem direct contact met ons op.

Wanneer uw garagedeur niet meer te repareren is zullen wij dit aangeven en u adviseren om een nieuwe garagedeur te laten plaatsen. Wij kunnen op afspraak de kapotte garagedeur verwijderen en een nieuwe garagedeur installeren. Indien gewenst komen wij bij u langs voor een passend advies op maat.

Zit er garantie op mijn kapotte garagedeur?

Indien u de garagedeur bij Cupido Deuren heeft gekocht kan er nog garantie op de garagedeur zitten. Als dit het geval is zullen wij dit aangegeven en wordt de reparatie eventueel kosteloos uitgevoerd. Is uw garagedeur kapot maar heeft u deze niet bij ons besteld? Geen paniek! Wij helpen u ook wanneer u geen klant van ons bent.

Garagedeur kapot, kom dan naar Cupido Deuren.
24-h
24 uursservice
Garantie
Garantie
Ervaring_
Meer dan 10 jaar ervaring
Advies op maat
Advies op maat

Contactgegevens

Cupido Deuren
Aert van der Neerstraat 13
5702 CJ Helmond

T: 06 - 54 38 09 61
Volg ons op